0 προϊόντα
SM MegaMenu

Για αποστολές προϊόντων, η chicart.gr δέχεται πληρωμές με PayPal και με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό για αποστολές εντός της Ελλάδος και εξωτερικό και με αντικαταβολή μόνο για αποστολές προϊόντων εντός Ελλάδος.

Εάν επιλέξετε πληρωμή με PayPal, μπορείτε να στείλετε τις πληρωμές σας on-line χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα ή έναν τραπεζικό λογαριασμό. Όταν επιλέγετε το PayPal ως μέθοδο πληρωμής, πηγαίνετε στο site του PayPal, όπου μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας. Εάν δεν έχετε λογαριασμό PayPal, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο. Στο PayPal, μπορείτε να επιλέξετε πώς επιθυμείτε να εκτελέσετε την πληρωμή σας.

Η πληρωμή θα πρέπει να γίνεται με την παραγγελία, και εάν η παραγγελία δεν προχωρήσει, η πληρωμή θα επιστρέφεται στο ακέραιο. Το ποσό χρέωσης εκτός από την αξία του παραγγελθέντος προϊόντος, περιλαμβάνει και τα έξοδα αποστολής. Σε περίπτωση επιστροφής μετά την παραλαβή από τον πελάτη, θα γίνεται πίστωση της αρχικής πληρωμής εξαιρουμένων των εξόδων της αρχικής αποστολής. Τα νέα έξοδα αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος από τον πελάτη προς την chicart.gr καλύπτονται από τον πρώτο.
Επίσης, με όποιο από τους ανωτέρω αναφερόμενους τρόπους και να πληρώσετε, γίνεται επιστροφή χρημάτων εάν αποφασίσετε να επιστρέψετε το προϊόν σύμφωνα με τους όρους του παρόντος. Στις περιπτώσεις αγοράς μέσω πιστωτικής κάρτας γίνεται άμεση πίστωση της κάρτας σας και στην περίπτωση αγοράς με PayPal γίνεται άμεση πίστωση της πιστωτικής σας κάρτας ή του τραπεζικού λογαριασμού.

Σε περίπτωση που η αγορά έγινε μέσω πιστωτικής κάρτας για τη διασφάλιση του κατόχου, η παράδοση των προϊόντων γίνεται μόνο στον αγοραστή, ο οποίος θα πρέπει να παραλάβει την παραγγελία του αυτοπροσώπως επιδεικνύοντας την πρωτότυπη ταυτότητα ή το διαβατήριο του. Απαγορεύεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο εκτός κι αν ο αγοραστής εξουσιοδοτήσει κάποιο τρίτο πρόσωπο εγγράφως. Ακόμη και στην περίπτωση της έγγραφης εξουσιοδότησης, ο εξουσιοδοτούμενος θα πρέπει να επιδείξει τα έγγραφα προκειμένου να ολοκληρωθεί η παράδοση των προϊόντων που έγινε μέσω πιστωτικής κάρτας.